Η Ακαδημία ξεκίνησε και σας περιμένει. Οι εγγραφές άρχισαν από την προηγούμενη βδομάδα και συνεχίζονται σε γρήγορους ρυθμούς.

 

Αυτή τη βδομάδα, καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή μεταξύ των ωρών 5.30 - 7.30μμ θα γίνονται εγγραφές στο γήπεδο "Ευάγγελος Φλωράκης" (πίσω από Μακάριο στάδιο).

Η Ακαδημία μας ξεκινάει... Η μεγάλη ώρα έφτασε για τα παιδιά να επιστρέψουν στα γήπεδα και να αθληθούν!

 

Η Ακαδημία μας πιο μεγάλη και πιο δυνατή από ποτέ, είναι έτοιμη να βάλει μπρος τις μηχανές για μια ακόμα αξέχαστη χρονιά!

 

Οι έμπειροι προπονητές μας, σας περιμένουν... Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο γήπεδο "Ευάγγελος Φλωράκης" μεταξύ των ωρών 17:00-20:00.

Η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας της ΕΘΑ αναπτύσσεται και ενδυναμώνεται. Από φέτος ανοίγει τμήμα U8 (Under 8) και δέχεται παιδιά από προδημοτική, 1η και 2α Δημοτικού δίνοντας την ευκαιρία στα πιτσιρίκια να ξεκινήσουν την ενασχόληση τους με το άθλημα από μικρή ηλικία. Σε αυτό το τμήμα θα υπάρχουν έξι επιλογές προπόνησης από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο.

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net